Tuesday, 27 December 2011

~K.A.M.I~


Assalamualaikum semua sahabat....


Hari ni..hati ni tiba2 rindu sangat2 saat2 berstatus pelajar...hampir 4 tahun dah meninggalkan alam tu...lama kan...walaupun lama..tp kenangan tu masih merah menyala dalam ingatan ni..entry ni k.long tulis terutama untuk sahabat2 k.long tersayang..sebab tiba2 teringat kat korang....nk tau sapa sahabat2 tersayang tu???tgk la gambar kat atas tu..tp,benny di kecualikan tau...hehehe..sorry benny...masa ni lau x salah masa semester 5 kot...comey2 kan..k.long je comot...hehehehe...nk tau x kat mana kami di temukan..kat mana kami menuntut ilmu....
ha...kat sini la tmpt kami di temukan...POLITEKNIK SULTAN AZLAN SHAH,
TANJUNG MALIM
~rindunya kat PSAS~

banyak sgt kenangan dengan diorang ni...manis,pahit,masam,masin..mcm2 la..susah senang harungi sam2...gelak sesama..menangis sesama...ada jgk time masam muka sesama..tp bila ingt balik...adat la kan...~sedangkan lidah lagi tergigit,ni kan pula suami isteri~ceeewaah..ni P.ramlee yg nyanyi...hehehehe...sekarang semua dah ada life masing...ada yg dah kawin..ada yg akan kawin...ada yg nk tunang...k.long je yg x kawin&tunang...hahahaha...~i'm still single..but not available~hehehe...gedik je kan....jom la layan gambar kitorang...
Cik adah..cik jue  yg manja...hehehe


ni time senaman..hehehe
rehat sat..hehehe...rindu la nk pusing2 cam ni..
hehehehe..comey kan...rehan x de sebab dia yg ambik pic ni...cik adah g mana erk masa ni???
ingat x masa ni?best kan..masak sama2...
hehehehe...sapa ni?
time kat pusat islam...dan lagi bergambar...hehehehe
rindu time makan dalam talam ni...best...
jom wat keje sesama....
comey x kami?hehehe..always smile....
ha...ni time kitorang dah berjaya..merdekaaaa...hehehe
ni time makan malam...best sgt2..hehehehe...
konvo..best....
DIPLOMA PEMASARAN BATCH 05/08 MISS U ALL
CANDID TIME....
hehehehe..sampai di sini dulu ya wat kali ni..penat dah naip..nanti ada masa k.long wat entry lagi pasal korang erk...
wassalam...daaaaaaaaaa.......

*Harap sgt2 Allah akan kumpul kan kita semua lagi...bercerita tentang kisah masing2 walaupun telah berkeluarga...selamat berjuang sahabatku...moga Allah melindungi kalian selalu...i miss u all...sob3....;(


7 comments:

aBEL Rubella said...

buat la 1 gathering.. Insyaallah dapat jumpa lagi diaorang kalau ade jodoh..

syifiq loving said...

ermmm....best yea bce akak punya blog...

Noraniza Ahmad said...

abel:emmm..tu la..masing2 ada komitmen masing2..mesti ada je yg x dpt joint..huhu..rindu sgt2 time ni...

Noraniza Ahmad said...

syifiq:biasa je dik..akak pun baru nk belajar...

tamansyurga_87 said...

InsyaAllah kak long.. 1 masa nnt, semoga Allah izinkan dan permudahkan kita semua berkumpul sama2.. ^__^

Noraniza Ahmad said...

InsyaAllah..moga Allah permudahkan urusan pertemuan kita...amin Ya Allah..

~~NuR FiyzZa~~ said...

Tq kak long.. :) rindu sgt kat korang..

KLIK!KLIK!ENTRY PENA

get this widget here
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...