Monday, 15 October 2012

TIMA KASIH ACIK

Assalamualaikum...

Hehehe...saja la wat entry ni untuk ucap terima kasih pada sorang sahabat ni...
Al-Kisahnya...11hb Oktober yg lepas...hari khamis..masa tu balik makan tengah hari..pas tu posmen dtg hntr surat..ada la 2,3 pucuk surat yg dpt...tp,1 surat ni yg wat kitorang terkejut...


Tarraaaaaaaa......surat untuk si kecik tihani...masa ni tiha baru usia 12 hari dah dapat surat..huhuhu...mula2 dok fikir tak kan JPN hntr My Kid kat umah kot..selalu kena g ambik sendiri..pas tu fikir pulak..ish klo JPN hntr mana nama ayahnya...heheheh...kitorang pun bukak la surat tu..tiba2...



 Jeng..jeng..jeng....tihani dapat headband rupanya...acik RAUDHAH yang buatkan headband comey ni untuk tihani...hehehe...tima kasih acik sebab hadiahkan tiha headband yg comey ni..nanti tiha dah besar sikit mesti ibu tiha pakaikan untuk tiha..skrg..tiha kecik lagi...heheheh...

P/S : untuk sahabatku Raudhah..thanks sekali lagi ya..from Mak Long Tihani Zahra.. ^________^


3 comments:

tamansyurga_87 said...

sama2 kasih mak long tihani... :)
maaf la xseberapa... xsabar nk tgk tihani pakai la.... hehehe ;)

Anis Cahaya said...

x sangka mak yang ni kreatif erk orgnya..hehehe...nanti bila tihani dah pakai m.long ambik ler gambor dia erk...hehehe...mak kamu masih wat kraftangan pkai paper lagi ke?kita simpan lagi yg mak kamu bg tu...cantik..

tamansyurga_87 said...

hehe.. minat dah lama ada.. tp nak cuba tu asyik pending jekk.. ;)

mak kte buat lagi.. tp skrg dah stop dah, stok dah cukup.. :p

nnt mai la..bleh dpt yg special edition..hihi

KLIK!KLIK!ENTRY PENA

get this widget here
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...