Thursday, 26 July 2012

1 HARI 1 DOA [DOA DI MURAHKAN REZEKI]

Assalamualaikum...

Salam ramadhan yang ke 6....tahniah untuk penjawat awam...dapat bonus raya kan tahun ni...syukur...rezeki di sektor awam...untuk sektor swasta..like me pulak...aduhai...bonus kena tggu laya cina loooo...baru ada bonus...hehehehe...biasa la..keje ngan org cina...bonus mesti la bgi time raya diorang kan...hehehehe

Ok...pa pe pun tu semua Allah dah tentukan rezeki masing2.Tp,kita kena usaha la kan.Klo tak usaha,rezeki tak akan dtg.nak makan nasik pun kena suap...klo tak suap,nasik tu tak kan masuk sendiri dalam mulut kita kan....haippppppp...apa la aku dok merepek sorang2 time panas terik ni....pasal nasik di sebut erk...hehehehe...

So,hari ni saja la nk share doa di murahkan rezeki.Jom kita amal sesama...ada 2 doa tp ada 3 gambar....gambar yg pertama ngan ke-2 ni ayat dia sama je..cuma background je lain2...hehehehe..




"SELAMAT BERAMAL"

2 comments:

lini said...

ALHAMDULILLAH..REJEKI BATRISYIA LAHIR ..REJEKI ANAK MMG DAH DITENTUKAN..KENA KAWIN CPT2..HIHI

Anis Cahaya said...

hehehehe..betul2...anak kan anugerah...Allah dah tulis rezeki untuk anak sejak dalam perut ibu lagi kan..hehehe..ok..nk kena kawin la ni..k.lini pun kena la tmbh baby lagi..bg bnyk rejeki lagi..heheheeh

KLIK!KLIK!ENTRY PENA

get this widget here
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...